ДНК Ъпгрейд ~ Пълнолуние към Грандиозно Трио през юли 2013 г. (22-29)


Скъпо Семейство на Светлината, както може би сте забелязали, на 17 юни ние влязохме в Космическото Поле на Промяната, което достига своята кулминация с Пълнолунието на 22 юли, и завършва с Грандиозното Трио на 29-ти.

8-те дни от пълнолуние до Грандиозното Трио водят до НОВО начало.

Можем да ги разделим на първи ден + 6 дни + ​​последнен ден.

Числото 6, Звездата на Давид, структурата Меркаба на Светлината на два тетахедрона обединени в едно и фигурата на тристранна ПИРАМИДА са геометрични фигури, които ни съпътстват.

  • Понеделник 22-ри е ДЕН 0 - Пълнолуние, формиращо САМОТО НАЧАЛО
  • Вторник 23-ти е ДЕН ПЪРВИ - ние се фокусираме върху СЪРЦЕТО
  • Сряда е ВТОРИ ДЕН - нашата цел е свързване нашето СЪРЦЕ със СЪРЦЕТО на НЕБЕТО и СЪРЦЕТО на ЗЕМЯТА / СЛЪНЦЕТО - горе и вътрешното СЛЪНЦЕ под краката ни.
  • Четвъртък е ТРЕТИ ДЕН - ние интегрираме стъпка едно и две и визуализираме тройният ПЛАМЪК сега в нашето СЪРЦЕ възпламенен с нова информация. Можете да си представите вашия троен Пламък на Сърцето толкова голям, колкото искате - но си ги представете като три еднакво големи/високи Пламъка. ЗЛАТЕН - пламъка на мъдростта в средата. СИН - пламъкът на Истината, Мощността и Защита вдясно. И РОЗОВ - пламъкът на ЛЮБОВТА. Преплетени, те ви носят ЛЮБОВ, ИСТИНА и МЪДРОСТ.
  • Петък е ЧЕТВЪРТИ ДЕН - води до проявление на нещата, които ние визуализираме в дните преди това - Космическата информация СТИГА до ТЯЛОТО.
  • Събота е ДЕН ПЕТИ - петата Сърдечна Камера става ваше "Превозно Средство" от Светлина и можете да се научите да пътувате СВОБОДНО! Ние се свързваме с Лейди Венера и Санат Кумара в знак на благодарност за своята божествена намеса, позволяваща това модернизиране на Майката Земя.
  • Неделя е ДЕН ШЕСТИ - Божествената Женственост и Божествената Мъжественост се срещат в Божествен съюз. Свещените форми са както е описано по-горе Звездата на Давид, МЕРКАБА и тристранна ПИРАМИДА.
  • Понеделник е 29 - стигаме до ВЪРХА на пирамидата с ден 7. Ние се фокусираме върху седемте посоки.

СЪРДЕЧНИЯ ЦЕНТЪР - свързан с Небесата / Слънцата над и Майката Земя / Слънцето долу - блестят във всички четири посоки - пред нас - зад нас - вляво и вдясно.

Ние ставаме ЗВЕЗДА, нашият фокус в ЦЕНТЪРА на нашето СЪРЦЕ, тройният ПЛАМЪК и петата Сърдечна Камера разгръщат своето СВЕЩЕНО ПРОСТРАНСТВО навсякъде около нас, както го правят около първичния човек в най-вътрешното ПРОСТРАНСТВО на СЪРЦЕТО.

Аз ви моля да ИЗГРАДИТЕ това СВЕТЛИННО ТЯЛО стъпка по стъпка - ден след ден, както е описано по-горе. Тези стъпки се свързват с 7-те Лъча и 7-те Цветове на Дъгата и работят като солидна основа за работата, която ще извършим след това, когато НОВАТА ЛУДА започне.

Пожелавам ви Магически Дни - експериментирайки с новите подобрения и възможности, които ни предлагат, за да се СВЪРЖЕМ на нови нива.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments